Rabo Clubkas Campagne - Hemmerven

Ga naar de inhoud

Rabo Clubkas Campagne

Zwembadnieuws > Algemeen
Het stemmen is begonnen. Stem vanaf 8 mei tot en met 28 mei op jouw favoriete club of vereniging!
Rabobank West-Friesland draagt de lokale samenleving van  West-Friesland een warm hart toe. Dit doen wij door de Rabobank Clubkas  Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor  verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van onze bank bepalen  welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. De  Clubkas Campagne komt in plaats van de Fietssponsortocht. Bij de Clubkas  Campagne zijn er veel meer mensen betrokken en dat vinden wij  belangrijk!
                              
Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?
Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds  de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds  onze ruim 26.500 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen  die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt in 2018 een bedrag  van € 250.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland  mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt 5 stemmen uit (max. 2 per  club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij één van de  kantoren.
Wie mogen er stemmen?
Alle leden van Rabobank West-Friesland van 18 jaar en ouder (per 10 april) kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018. Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging per post met unieke stemcode waarmee u via de website uw stem kunt uitbrengen.
      
Hoe moet ik stemmen?
U kunt via bijgaande link inloggen op de website en uw stem uitbrengen op uw favoriete clubs:
Terug naar de inhoud