Bijna klaar - Hemmerven

Ga naar de inhoud

Bijna klaar

Zwembadnieuws > Algemeen
Het in gereedheid brengen van ons bad schiet al op. Inmiddels is het bad schoongemaakt, staat het vol met vers water en is de circulatie aangezet. Een dezer dagen zal de verwarming aan gaan, zodat het water op temperatuur is bij de opening. Het was weer een fikse klus om op dit punt aan te komen. Gelukkig hebben wij daarbij hulp gehad van scholieren tijdens de "Nederland Doet dag" en van een groep vrijwilligers op de vrijwilligers dag en de dagen daarna. Nog steeds zijn er kleine klussen, die gedaan moeten worden, maar dat staat de opening niet in de weg en behoort tot de klusjes, die het hele seizoen aandacht behoeven. Zoals gezegd liggen wij op schema mede dankzij de hulp die wij gehad hebben.

We willen dan ook iedereen, die een aandeel heeft gehad in de voorbereiding, bedanken voor de onmisbare hulp. Graag doen wij volgend jaar weer een beroep op u.

Ook de vrijwilligers, die nog steeds actief zijn en helpen tijdens de openstelling, hartelijk dank voor wat u reeds gedaan heeft en voor wat u wellicht dit seizoen nog voor ons gaat doen.

Allen hartelijk dank.
Terug naar de inhoud